Редактор: Виолета Николаеваe-mail: В България в момента има тежка криза на лидерите,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: В България в момента има тежка криза на лидерите,
Коментари Харесай

Проф. Ивайло Дичев: Не мисля, че икономическата криза ще е толкова тежка

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

В България сега има тежка рецесия на водачите, няма претенденти за президент. Лидерът на ГЕРБ е недопустим, в случай че Борисов се отдръпна, ГЕРБ ще стана по-допустима конструкция. На Има Такъв Народ водачът му си седи на дивана у дома и разочарова гласоподавателите. В новата групировка са двама. Радев е приветлив, само че не е политическа фигура, той беше определен по различен метод, сподели в студиото на " Тази заран " проф. Ивайло Дичев, културен антрополог.

" Не мисля, че икономическата клиза ще е толкоз тежка. Всеки напредък на стопанската система е обвързван с инфлация, а тръгва нагоре стопанската система по света, освен у нас. По-неприятното е, че всякога около избори се появява някаква неуместна тематика, която е на границата на психическото здраве. Истанбулска спогодба, бориха се против някакви измислени неща, тактика за детето, в този момент се появи историята с антиваксърите, две партии се борят против имунизациите. Измества се същинският политически фокус към такива измислени от политиците неща, които да провокират страсти. Призовавам към здрав разсъдък. " - добави той.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР